Despre noi

Bine ați venit la

PARAUTO IMPORT - parc auto Bacau

PARauto Import este o echipă de specialiști în vânzarea de mașini în rate, cu o experienta mare în vanzarea de masini second hand. Auto in Leasing, Rate si cu Garantie.

Venim în sprijinul clienților noștri cu modele fiabile de autoturisme, atent verificate, direct de la proprietar, la prețuri accesibile.

De asemenea, oferim un sistem avantajos de rate, reduceri semnificative și suport pentru rezolvarea oricăror solicitări pentru auto rulate Bacau.

Vă oferim posibilitatea supunerii autoturismului la un test drive pentru convingerea că suntem potriviti pentru colaborare.

Pentru a beneficia de calitate, trebuie să aloci timp când îți dorești să achiziționezi un autoturism second hand în rate, deoarece este o investitie destul de mare.

însă ai găsit soluția perfectă! Noi importăm mașini verificate atent. Toate sunt în perfectă stare de funcționare, cu KM reali, oferind GARANȚIE pentru fiecare autovehicul achiziționat din parcul nostru auto, lucruri garantate prin contract și factură.

 

Parcul nostru auto vă oferă mașini de vanzare Bacau pe comandă, în funcție de fiecare preferință în parte. În echipa noastră conteaza fiecare detaliu, ca la final dumneavoastră să fiți multumit!

PARC AUTO AUTORIZAT

Prin achiziția făcută de la noi veți avea mereu toate actele în regulă

PLATA ÎN RATE

Sistem de plată în rate cu avans ZERO

MAȘINI LA COMANDĂ

Putem aduce mașina dorită. Trebuie doar să ne spui ce îți place.

ACTE PE LOC

Odata cumparata masina, actele le primiti pe loc.

Mașini vândute